header-afbeelding
Agenda

Webinar: Samen voor revalidatie na Corona

24 november 2020 19:30 - 21:00
Online via ZOOM

Veel ex-coronapatiënten ervaren lichamelijke en psychische problemen bij hun herstel en hebben ondersteuning nodig bij revalidatie. In april 2020 heeft een kernteam van paramedici - op initiatief van Fysiotherapie Erkelens van Adrichem en Jongen - een protocol opgesteld voor de revalidatie van deze coronapatiënten. In zeer korte tijd zijn 38 multidisciplinaire eerstelijnsteams samengesteld door LEF en PMNR voor Rotterdam en omgeving. We zijn trots op deze mooie samenwerking en er zijn al aardig wat patiënten ondersteund!

Alle huisartsen in Rotterdam en omgeving zijn geïnformeerd over het bestaan van de eerstelijns revalidatieteams. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en mogelijke vragen. Daarnaast denken we dat verbindingen met andere professionals uit onder meer welzijnszorg, wijkteams, wijkverpleging en revalidatiezorg van groot belang zijn voor goede revalidatiezorg. We nodigen u daarom van harte uit voor deze digitale bijeenkomst!

Voor wie

Huisartsen en POH’s, wijkverpleegkundigen, revalidatieartsen, managers welzijn en managers van de wijkteams.

Doel

De digitale bijeenkomst is bedoeld om nader kennis te maken met de revalidatieteams en met u te bespreken wat we samen nog meer kunnen betekenen in de revalidatie van ex-coronapatiënten. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen, wensen en mogelijkheden om samen te werken en de revalidatiezorg mogelijk te verbeteren.

Aanmelden

Wilt u er ook bij zijn? Meld u zich dan aan via deze pagina. U ontvangt per e-mail een bevestiging en link voor deelname.

Meer weten? Neem contact op met Caroline Zoon