header-afbeelding
Agenda

Webinar coronarevalidatie in de eerste lijn

8 juli 2021 19:00 - 20:30
Online via ZOOM

Op 8 juli lanceren we een speciaal voor u gemaakte film over covid-nazorg, met daarna een webinar waarin u uw vragen kunt stellen en door kunt praten met deskundigen. U bent van harte uitgenodigd.

Samen voor revalidatie na corona

Ruim een jaar geleden zijn de covid-revalidatieteams in Rotterdam e.o. van start gegaan. Veel patiënten met blijvende klachten zijn sindsdien succesvol door hen ondersteund bij hun herstel. Toch zijn er nog altijd patiënten die niet tijdig ondersteund worden. Vooral patiënten die de ziekte thuis hebben doorgemaakt, lopen soms vast in hun herstel en hebben moeite om de weg naar beschikbare en passende ondersteuning te vinden.

De rol van de huisarts als verwijzer en tijdige signalering van de problematiek is cruciaal bij het leveren van de juiste zorg na covid. Vandaar dat we u tijdens dit webinar graag informeren over de actuele mogelijkheden in de regio.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden. 

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline Zoon via c.zoon@zorgimpuls.nl

We hopen u op 8 juli te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet, Mandy Turgut namens C-Support, Joan van Adrichem namens Fysiotherapie Erkelens van Adrichem en Jongen, LEF en PMNR en Caroline Zoon, ZorgImpuls.