header-afbeelding
Agenda

Webinar: Coronarevalidatie in de eerste lijn

4 maart 2021 19:00 - 20:30
Online webinar

Na het succes van de webinars over coronarevalidatie in november afgelopen jaar organiseren we op verzoek van de deelnemers een vervolg.

Samen voor revalidatie na corona

Tijdens deze webinar staan we met elkaar stil bij samenwerking, ondersteuning op inhoud, het proces en organisatie. We bespreken nieuwe inzichten en verbetermogelijkheden. Bijvoorbeeld het verbeteren van verbindingen en communicatie. Dit doen we onder andere door casuïstiekbespreking. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen binnen of met de revalidatieteams. Praat u mee?

Waar is het begonnen 

In april 2020 heeft een kernteam van paramedici - op initiatief van Fysiotherapie Erkelens van Adrichem en Jongen – met de netwerken LEF en PMNR in zeer korte tijd 48 multidisciplinaire eerstelijns coronarevalidatieteams samengesteld en ingewerkt voor Rotterdam en omgeving. Verwijzers kunnen ex-coronapatiënten met lichamelijke en psychische problemen verwijzen naar deze teams voor ondersteuning bij hun revalidatieproces.

Voor wie

Professionals LEF en PMNR, revalidatieartsen, (paramedisch) behandelaar/ondersteuner van ex-coronapatiënten in een eerstelijns revalidatieteam, tweedelijns paramedisch behandelaar, huisartsen en andere verwijzers. De GGD en andere organisaties die betrokken zijn bij covid-zorg en revalidatie.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Vlak voor de bijeenkomst ontvangt u een link voor deelname.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline Zoon via c.zoon@zorgimpuls.nl
We hopen u 4 maart te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet, Joan van Adrichem namens Fysiotherapie Erkelens van Adrichem en Jongen, LEF en PMNR en Caroline Zoon, ZorgImpuls