header-afbeelding

Symposium Dilemma’s rondom dementie

25 juni 2019 14:30 - 17:30
Havenpolikliniek Rotterdam, BE Ruys zaal

Havenpolikliniek Rooterdam, Maasstad ziekenhuis en Conforte organiseren opnieuw een symposium over de dilemma’s rondom dementie met deze keer speciale aandacht voor zorgmijders. Het symposium is gericht op alle medewerkers die betrokken zijn bij de ketenzorg dementie en in het bijzonder: casemanagers, leidinggevenden in de zorg, huisartsen, POH's geriatrie, specialisten ouderengeneeskunde, medisch specialisten en medewerkers in het ziekenhuis die werken in de dementie-keten.

Interactief

De middag is bedoeld om informatie uit te wisselen en in discussie te gaan over het verder ontwikkelen van de keten dementie in Rotterdam-Rijnmond. Daarnaast is er veel ruimte voor discussie, vragen en intervisie. Arend Arends, klinisch geriater bij de Havenpolikliniek, is voorzitter van het symposium.

Save the date

U kunt de datum alvast reserveren in uw agenda. Meer over het programma en aanmelden wordt nog bekend gemaakt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Elian van Rijs, stafsecretaresse geriatrie via telefoonnummer 010-4043455/ 010-2914949 of per e-mail WildE@maasstadziekenhuis.nl