header-afbeelding

Samen werken aan vroegopsporing

22 januari 2019 10:00 - 16:00
Bartholomeus Gasthuis, Lange Smeestraat 40 Utrecht

De meerwaarde voor vroegopsporing is dat, dankzij signalen over toename van kwetsbaarheid, de juiste zorg en ondersteuning op de juiste tijd aangeboden kan worden. Hierbij is het belangrijk dat er breed gekeken wordt naar de leefwereld van de oudere. Het is van belang dat hier niet alleen vanuit professionalsperspectief naar gekeken wordt, maar dat er gebruik gemaakt wordt van familie, mantelzorg, vrijwilligers en last but not least: van het perspectief van de oudere zelf.

Het realiseren van een betere en integrale samenwerking is geen vanzelfsprekend gevolg van vroegopsporing. Het is wel een voorwaarde voor het daadwerkelijk kunnen verzilveren van de potentiele toegevoegde waarde ervan. Binnen die samenwerking is een belangrijke rol weggelegd voor de ouderen zelf!

Op 22 januari praat het Themateam Vroegopsporing graag met uĀ over dit onderwerp. Zij bieden we een informatief en interactief programma voor wetenschappers en professionals die werken met of voor ouderen binnen de domeinen zorg, welzijn, wonen, sport en cultuur. Uiteraard behoren vertegenwoordigers van ouderenorganisaties ook tot de doelgroep.

De toegang tot de bijeenkomst is gratis. Aanmelding is i.v.m. de zaal en catering wel noodzakelijk.

Aanmelden kan tot 10 januari.

Bekijk hier de uitnodiging incl. het programma.

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222