header-afbeelding
Agenda

Online talkshow #aandeslag

1 oktober 2020 15:00 - 17:00
Online

In september organiseert PGOsupport 4 inspirerende online bijeenkomsten en een online talkshow over effectief en gelijkwaardig samenwerken voor betere kwaliteit van zorg en leven. Ontdek hoe je samen met collega's in het werkveld meer kan betekenen voor de kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Waardevolle kennis om zelf mee aan de slag te gaan. Deelname is kosteloos.

De talkshow op 1 oktober

Riemen vast voor een anderhalf uur durende wervelende interactieve talkshow gepresenteerd door Rob Koops. Boordevol inspiratie door goede voorbeelden om zelf mee aan de slag te gaan. We achterhalen de succesfactoren van projecten en genomineerden voor de Impactprijzen:

  • wat maakt ze succesvol?
  • welke lessen zijn er geleerd?

Een leerzaam en leuk programma in een verrassend jasje met onder meer:

Pubquiz over samenwerking

Samen met patiënten, cliënten en burgers werken aan betere zorg en betere kwaliteit van leven. Hoe doe je dat?

Aan tafel met prominenten

Op1, De wereld draait door, Jinek... en nu ook de PGOsupport talkshow. Prominente gasten geven hun visie op samen meer bereiken voor patiënten en cliënten. Met diverse publiekspolls. Grijp je kans en stel je vragen.

En verder...

Wij zorgen voor een hapje en een drankje bij jou thuis!

Uitreiking Impactprijzen patiëntenperspectief

We sluiten de talkshow af met de uitreiking van de Impactprijzen. Een waarderingsprijs voor patiënten- en cliëntenorganisaties die, in samenwerking met een andere partij, écht het verschil maken voor hun achterban door de inbreng van het patiëntenperspectief. Maak vanaf september op video kennis met de genomineerde projecten en initiatieven. En breng 1 oktober je stem uit voor de Publieksprijs. Lees meer over de Impactprijzen.