header-afbeelding
Agenda

Kick-off bijeenkomst Coöperatie Fysiotherapie Rijnmond

18 november 2019 19:30 - 21:00
de Nieuwe Poort, Weena 711 in Rotterdam

Na ruim een jaar van voorbereidende gesprekken, met fysiotherapeuten/praktijken in de regio, zorgverzekeraars, brancheorganisatie en vergelijkbare initiatieven in het hele land is het nu zo ver! Op 18 november vindt de kick-off bijeenkomst van Coöperatie Fysiotherapie Rijnmond plaats voor alle fysiotherapeuten uit de regio.

Ca. 600 fysiotherapeuten uit 75 praktijken in Rotterdam en omstreken gaan de krachten bundelen. Met een coöperatie vormen fysiotherapeuten een belangrijk aanspreekpunt voor gemeenten, zorgverzekeraars, zorgorganisaties en het Paramedisch Netwerk Rotterdam. De coöperatie verwacht namens de aangesloten fysiotherapeuten in de regio zich beter in te kunnen zetten voor samenwerking met andere zorgverleners en daarmee de zorg te verbeteren. 

Susanne Willemsen, één van de oprichters: “Door een coöperatie op te richten wordt het makkelijker om met o.a. huisartsen, gemeente en tweedelijnsinstellingen te komen tot inhoudelijke samenwerking en het samen ontwikkelen van zorgplannen.”

Informatie over de bijeenkomst

19:30 uur            Inloop
20:00 uur            Aanvang

Naast het delen van informatie zien de initiatiefnemers deze avond als de eerste bijeenkomst van de op te richten coöperatie. Op deze avond zijn alle fysiotherapeuten werkzaam in de regio Rotterdam Rijnmond van harte welkom.  

Sprekers 

Arjan Visscher van het KNGF over de noodzaak van bundeling van krachten in de regio. Arjen heeft in het hele land meegewerkt aan de totstandkoming van diverse samenwerkingsverbanden

Harry Geurkink fysiotherapeut en oprichter van de succesvolle coöperatie Fysiocare Zuid-Oost Gelderland met 26 fysiotherapiepraktijken.

Aanmelden

Wil jij als fysiotherapeut aanwezig zijn op de kick-off, of je als praktijk aansluiten bij de coöperatie, stuur een mail aan fysiogroep010@gmail.com

Namens de werkgroep: Tomas de Hoog, Sjoerd Mertens, Susanne Willemsen, Rick Zee, Samuel Schampers.