header-afbeelding
Agenda

Informatiebijeenkomst: Samenwerkingsinstrument Sluitend Samenwerken (SluiS)

22 april 2021 19:30 - 21:00
Online

Op verzoek van huisartsen uit de regio organiseren we een informatiebijeenkomst voor huisartsen over het digitale systeem SluiS.

Sluitend samenwerken (SluiS) gaat over communiceren en samenwerking zoeken tussen organisaties en instellingen, die betrokken zijn bij burgers waar zorgen over zijn. Sluitend samenwerken 0-100 is een initiatief van de gemeente Rotterdam in samenwerking met Centrum voor Publieke Innovatie.

Sluitend Samenwerken 0 – 100 jaar (SluiS) is een digitaal systeem waarin professionals uit de domeinen zorg, sociaal en veiligheid, kunnen aangeven dat zij betrokken zijn bij burgers. Op deze manier kunnen professionals met elkaar afstemmen om een kind of ouder(s) de best mogelijke begeleiding te bieden.

Wat betekent het systeem voor huisartsen? Hoe werkt het en wat kunt u ermee in de praktijk? Hierover wordt u geïnformeerd tijdens de bijeenkomst. Tevens gaan we met elkaar in gesprek over vragen en mogelijke verbeterpunten.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor alle huisartsen in Rotterdam e.o. 

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u deelnemen meld u zich dan aan via deze link.
U ontvangt een bevestiging per mail en link voor deelname enkele dagen voorafgaande aan de bijeenkomst.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Poot-Reijnders me.pootreynders@rotterdam.nl of Caroline Zoon c.zoon@zorgimpuls.nl