header-afbeelding

Digitalisering in de huisartsenpraktijk: wat moet er morgen geregeld worden?

28 maart 2019 17:30 - 21:30
volgt

De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in de huisartsenpraktijk zijn moeilijk bij te houden. Denk aan patiëntportalen, persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s) en patiënten die zelf data meten en invoeren. De ICT huisartsenraad organiseert een regiobijeenkomst voor huisartsen om een beeld te geven van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. We maken duidelijk wat dit regionaal betekent en wat het in praktische zin voor huisartsen inhoudt.

Programma

De ICT huisartsenraad trapt af met informatie over haar activiteiten. U hoort over landelijke ontwikkelingen, hoe deze regionaal vorm krijgen en wat het voor u in de praktijk betekent. Het programma OPEN en de nieuwe wet online inzage per 2020 wordt toegelicht. Maarten Timmers, huisarts, neemt u mee in wat dit allemaal betekent voor de praktijk. Een andere huisarts vertelt over zijn ervaringen met de implementatie van een patiëntportaal en u hoort meer over toepassingen die nu al succesvol gebruikt worden in de praktijk. Kortom, een avond waarin u wordt bijgepraat over de digitaliseringsvraagstukken in de huisartsenpraktijk. 

Ja! Ik wil graag meer weten over alle digitalisering ontwikkelingen

Binnenkort volgt de officiële uitnodiging voor de bijeenkomst. Wilt u zich alvast aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar t.swinkels@zorgimpuls.nl 

 

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222